Bøjle på bagsiden af tænderne

Incognito?

Det indvendige bøjlesystem er en ny generation af tandbøjler til alle aldersgrupper. Da bøjlerne er monteret bag på tænderne vil ingen opdage, at du har dem på, medmindre DU fortæller dem det! Incognito guldbøjler er det eneste 100% personligt tilpassede tandreguleringssystem indenfor usynlig behandling på det danske marke i dag. Bøjlerne fremstilles iflg. den sidste nye teknologi og tilpasses fuldstændigt dine tænders form og din specielle tandstilling.

INCOGNITO findes i 2 versioner. En Lite og en standard. Lite versionen er begrænset til fortænderne og er derfor velegnet til kosmetiske korrektioner. Standard versionen er beregnet til mere komplekse behandlinger i hele tandsættet.

INCOGNITO  er “State of the art” indenfor fastsiddende tandreguleringsaparatur, og kun certificerede specialtandlæger har mulighed for at benytte den avancerede teknologi.

På baggrund af indsamlede og analyserede “start-records”, så som røntgenbilleder, tandaftryk og fotos, samt en klinisk undersøgelse, udarbejdes en foreløbig behandingsplan, som drøftes med de implicerede parter.

Efterfølgende optages et præcist aftryk af tændernes bagsider (masteraftryk), og der udarbejdes en detaljeret teknisk arbejdsbeskrivelse til special-laboratoriet, som vha. scanning, Cad-Cam- og robotteknologi fremstiller det ønskede apparatur.

“Togvognene”, som nogle kalder de små brackets, som pålimes tænderne, er 100 % konforme med hver enkelt tand og støbt i guld for størst mulig præcision. Incognito brackets er designet til maximal kontrol af  “togvognens” (tændernes) bevægelse  i alle 3 planer.

“Togskinnerne”, som er fremstillet i højteknologiske metallegeringer,  formes individuelt via indscannede data og  robatteknologi. Nogle “togskinner” er temperaturfølsomme, så de kun virker indenfor et bestemt temperaturområde.

  

 

INCOGNITO monteret på bagsiden af tandbuen. Selv i en situation, hvor der fra start er mellemrum i tandrækken kan INCOGNITO faktisk ikke ses.


 

KLIK INCOGNITO – INDVENDIG BØJLEBEHANDLING, HVIS DU VIL SE EN BEHANDLING