Patientoplevelser

Da vi bestræber os på at være førende indenfor tandreguleringsområdet, arbejder vi hele tiden på forbedringer, og ingen er bedre til at tildele ris og ros end netop du – enten fordi du selv – eller, fordi du sammen med dit barn – lige har gennemgået et behandlingsforløb, og vi håber derfor, at du vil bruge et kort øjeblik på at karakterisere de oplevelser du / i har haft hos os, ved at markere i skemaet ved siden af. 

For bedst muligt at kunne vurdere hændelsesforløbet modtager vi allerhelst dine kommentarer tilknyttet navn og fødselsdato på den implicerede person, og for evt. at kunne give en tilbagemelding, men hvis du foretrækker at være anonym, skal det ikke være nogen hindring – alle besvarelser bliver gennemgået og brugt i vores løbende klinikudvikling. 

Når du har markeret dine synspunkter i skemaet, skal du trykke på “Indsend” nederst på siden, og din mail tilsendes Tandreguleringsklinikken KeepSmiling, Solrød Center 52 A, 2680 Solrød Strand. 

Vi siger tak for ulejligheden – med venlig hilsen og KeepSmiling – personalet.

Patientoplevelser - Ris og ros til tandreguleringsklinikken

Hvor tilfreds er du med vores hjemmeside?

Hvor tilfreds er du med den information du fik forud for behandlingsstart?

Hvor tilfreds er du med den information du fik under behandlingen?

Hvor tilfreds er du med selve behandlingsforløb?

Hvor tilfreds er du med klinikteamets faglighed?

Hvor tilfreds er du med klinikkens generelle kvalitetsniveau (klinikindretning, atmosfære, stemning, hygiejne o. lign.)?

Hvor tilfreds er du med behandlingsresultatet?

Her må du meget gerne. skrive navn og Cpr-Nummer på den person, som har gennemgået behandlingen